COVI-19 / Coronavirus

Vi er desværre nød til holde vejret lidt endnu, derfor er begge haller og rytterstuer stadig LUKKET og må ikke benyttes, foreløbig til d. 10/5-2020
mvh. Bestyrelsen
 
Kære medlemmer
 
Da Dansk Rideforbund har sendt en retningslinje ud om, at der ifht coronavirus ikke må ophold sig flere end maximalt 10 personer på rideskolens matrikel samt at ridehallerne ikke må bruges beder vi om, at dem der har mulighed for at ride om formiddagen gør det, så dem der er på job har mulighed for at komme på på rideskolen om eftermiddagen, når de har fri. 
 
Husk - det er kun de udendørs baner, der må benyttes samt er rytterstuen også er underlagt ovennævnte og derfor ikke må anvendes. 
 
Holdundervisning fortsætter som vanligt dog foregår det udenfor og en rytter må max tage en med, som kan hjælpe med fx opsadling, så de maximalt 10 personer, der må være på rideskolen ikke overstiges. Man skal tænke på, at der også kan være nogen hos deres heste i den private stald.
 
Samtidig bedes dem som rider enetimer hos Gitte evt aftaler andre tidspunkter at ride på som vanlig, såfremt de har mulighed for det - igen for at overholde max personer.
 
Sidst men ikke mindst bedes alle holde afstand på minimum 2 meter fra hinanden med mindre man kommer fra samme husstand og ikke give hånd eller knus/kram til hinanden. 
 
Disse tiltag er for at beskytte hinanden og dem man efterfølgende skal hjem til, så smitten ikke spredes - så pas på hinanden derude
 
Mvh
Bestyrelsen