Eventoversigt

Ridelejr 2022

Antal tilmeldte: 20/21 Pris: 425,- Lokation:
Sivkrovej 39B
6240 Løgumkloster
Dato:
19-08-2022 16:00
21-08-2022 13:00
Sidste frist for tilmelding:
01-08-2022

Kom på RIDELEJR i Bedsted

Rideklub

D. 19 - 21 august 2022

Vil du have en sjov weekend med heste, gamle samt nye venner og en masse aktiviteter, så er det nu! Alle børn (fra 6 år) der er medlem af Bedsted Rideklub, kan nu tilmelde sig årets ridelejr.

Ankomst: fredag d. 19. august mellem kl. 16-17. Indlogering af ponyer i stalden og ryttere i rytterstuen.

Afrejse: alle forældre er velkommen søndag d. 21. august kl. 11, hvor rytterne vil vise et lille show. Ride-lejeren slutter kl. 13.

Pris: Prisen er 425 kr. inkl. forplejning (morgenmad, middagsmad, aftensmad, drikke og snack ind imellem). Der kan købes sodavand og små slikposer på rideskolen, hvis man ønsker det.

Tilmelding med elevhest: inden tilmelding, bedes i kontakte Rikke Hammer på 9155 1851 (ring eller SMS), for at aftale nærmere omkring tildeling af elevhest. Da der kun kan være 2 ryttere om 1 elevhest, er det først til mølle. Vi har 9 pladser på elevheste i år.

Tilmelding med egen pony: inden tilmelding, bedes du kontakte Rikke Hammer på 9155 1851 (ring eller SMS). Du er meget velkommen til, at tage din egen pony med. Her er der en begrænsning på max 7 ponyer, som hver især for tildelt en boks. Ponyen vil få halm/hø, men du skal medbringe dit eget foder.

TILMELDING SKAL SKE SENEST MANDAG D. 1. AUGUST først ved at kontakte Rikke og derefter på hjemmesiden. Tilmelding er først gældende og bindende når der er betalt, hvilket skal ske umiddelbar efter tilmelding til Rikke.

Ved spørgsmål eller andet kontakt Rikke Hammer på 9155 1851.

Orienteringsridt / forhindrings bane (TREC – Bredde/ Multisport)

Antal tilmeldte: 0 Pris: 0,- Lokation:
Sivkrovej 39B
6240 Løgumkloster
Dato:
03-09-2022 09:00 - 16:00
Sidste frist for tilmelding:
27-08-2022

Lørdag d. 3/9 2022

Bedsted Rideklub inviterer til Orienteringsridt / Forhindringsbane Stævne.

Stævnet er åbent for alle. Medlemskab af en rideklub er ikke et krav.

Stævnet består af 3 faser.

1. Orienteringsridt, foregår på afmærket rute på ca. 10-12 km. Der sammensættes hold i grupper mellem 2-4 ekvipager. Der vil blive taget hensyn til ønsker om holdsammensætning eller ønske om at ride selv (kun hvis man er over 18 år)

2.  Forhindringsbane til hest.

3. Miljø. Forhindringsbane/miljø øvelser fra jorden.

Stævnet er et heldagsarrangement.

Klasse 1 individuel: Ca. 10-12 km orienterings ridt efter markeret rute og 9-12 forhindringer.

Klasse 2: Hold klasse: 3-4 ryttere. For hold, vil det være de 3 bedste placeringer der tæller.  Ca. 10-12 km, efter markeret rute og 9-12 forhindringer.

Klasse. 3 Begynder/ Letøvet: (trækker tilladt) Lille skridttur efter markeret rute ca. 3 km og ca. 8-10 forhindringer.

Startgebyr:

Klasse 1: 125 kr. pr. ekvipage.

Klasse 2: 125 kr. pr. ekvipage.

Klasse 3: 100 kr. pr. ekvipage.

Ca. en uge før stævnet kan forhindringer og program for dagen findes på Bedsted Rideklubs FB-side.

Obs. Man må kun være tilmeldt en klasse. Vi forbeholder os retten til at slå klasser sammen ved for få tilmeldte.

Praktiske oplysninger:

Der skal medbringes hestepas og gyldig vaccination, passet skal afleveres i sekretariat som depositum for udlevering af startnumre.

Sikkerhedsvest HUSK sikkerhedsvest er obligatorisk til og med hele det år, hvori man fylder 18 år.

Udstyr:

Du kan finde mange nyttige oplysninger om O-ridt, Forhindringsbane og udstyr der må benyttes, i reglementet, derfor bedes du som rytter holde dig ajour via forbundets hjemmeside, Link til Reglementet.

I kantinen vil der være rig mulighed for at købe slik, mad og drikke hele dagen.

Der vil være fælles præmieoverrækkelse sidst på dagen.

Der vil være flotte rosetter, til de 3 først placerede i alle klasser.

Tilmelding:

Ved tilmelding skal der oplyses:

Klasse: Hvis individuel, skriv om du rider alene eller med andre, eller vil på et hold.

Klub. (ikke et krav)

Dit Navn (for og efternavn)

Din E-mail

Dit mobilnr.

Hestens navn og stangmål (skal bruges til hold sammensætning, hvis man ikke et har hold, og evt. forhindringer) Ved fælles tilmelding, skal alle oplysninger med.

Sidste frist for tilmelding er d.27/8/2022

Tilmelding via vores hjemmeside https://www.bedstedrideklub.dk/events Der er mulighed for endags/gæste tilmelding uden login.

Har du spørgsmål så kontakt stævne ansvarlig Helge Høilund på mail. bed.htw4all@gmail.com el. på mob. 40 17 70 31

Tilmelding efter d. 27/8-2022 er prisen 175 kr. Så tilmeld dig allerede i dag, og husk: Stævnet er for alle, store som små, hest eller pony. 😊 Vi glæder os til og se jer J